Breaking News

Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με τα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο, που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν ότι του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ημερησία, ο 20χρονος είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον αφήσουν ελεύθερο. Οι νεαροί φωνάζουν και γελούν, ενώ ο Βαγγέλης τους φωνάζει ότι πονά και τους λέει να τον αφήσουν.


Οι συμφοιτητές του ωστόσο δεν τον ακούν. Ο Βαγγέλης αν και φωνάζει ότι πονάει, προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει ίσως σε μια προσπάθεια να τους πείσει να τον αφήσουν. Τότε ένας από αυτούς του κάνει  κεφαλοκλείδωμα. Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει "Φτάνει. Αφήστε τον τώρα". Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει και οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο, βγαίνουν από το δωμάτιο.


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2014 και παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής από έναν σπουδαστή, ο οποίος «έσπασε» και θέλησε να δείξει τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Εστίας. Στα χέρια των αρχών έφτασε τον Μάρτιο του 2015.