Breaking News

«Βόμβα» Μέσι μετά την ήττα στον τελικό του Copa America: «Τέλος η Εθνική Αργεντινής για μένα»! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πληγωμένος ο Λιονέλ Μέσι από την ήττα της Αργεντινής στα πέναλτι από τη Χιλή με 2-4 (κανονική διάρκεια 0-0) στον τελικό του Copa America Centenario, δήλωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα.

Η Εθνική Αργεντινής έχασε τον τρίτο τελικό μέσα σε τρία χρόνια. Όπως σημοσιεύει η Daily Mail, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένος, μπροστά στην κάμερα της αργεντίνικης τηλεόρασης: 

"Τέλος η Εθνική για μένα. Μετά από τέσσερις χαμένους τελικούς το πήρα απόφαση, έτσι νομίζω. Είναι αυτό που ήθελα περισσότερο. Η θλίψη είναι μεγάλη. Πονάει να μην είσαι πρωταθλητής".


"Ο Μέσι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Υπάρχουν κι άλλοι που το εξετάζουν. Ήταν η χειρότερη εικόνα που είδα στα αποδυτήρια. Χειρότερα από ό, τι μετά τους άλλους δύο τελικούς (το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και το Copa America του 2015)" είπε ο Aguero. 


Το 2007 ο Μέσι γεύτηκε για πρώτη φορά την ήττα σε έναν τελικό με την Αργεντινή, χάνοντας 3-0 στη Βραζιλία στο Copa America. Ακολούθησαν το 2014 η ήττα από τους Γερμανούς καθώς και οι ήττες από τη Χιλή για δύο συνεχόμενα Copa America (2015,2016).

Ο τερματοφύλακας Sergio Romero από την πλευρά του εξέφρασε την ελπίδα που έχει ότι ο Μέσι θα αλλάξει γνώμη και πως η απόφασή του πάρθηκε πάνω στην απογοήτευση της στιγμής. Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι αν ο Μέσι δεν αλλάξει την απόφασή του, χάνει την ευκαιρία να πάρει μία περίοπτη θέση μεταξύ των "μεγάλων" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (Πελέ, Μαραντόνα, Ζιντάν, Ροναλντίνιο, τον βραζιλιάνο Ρονάλντο κ.α.) οι οποίοι είχαν επιτυχίες με τις Εθνικές ομάδες τους.