Breaking News

Χρίστος Αντωνιάδης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο τραγουδιστής που έβαζε «φωτιά» στις πίστες; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη δεκαετία του 1990 είχε πολλές μουσικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και οι θαυμάστριες του έκαναν ουρά έξω από το καμαρίνι του για ένα αυτόγραφο.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης εμφανίστηκε στα πιο μεγάλα κέντρα διασκέδασης, δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Άννα Βίσση και την Άντζελα Δημητρίου.

Έπαιξε επίσης στην κωμική σειρά "Εμείς κι εμείς" το 1994, στους "Δυο ξένους" το 1997 και στη σειρά της ΕΤ2 "Έξι ψέματα και μία αλήθεια» το 2001.

Ο τραγουδιστής την περίοδο 2006 - 2007, λόγω της οικονομικής κρίσης που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική του πορεία. Έτσι έκανε επιχειρηματικό άνοιγμα στο χώρο της ενέργειας με αποτέλεσμα να μην εξαρτάται οικονομικά από τη νύχτα. 

Από το 2012 είναι παντρεμένος ενώ δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, κάνοντας μόνο επιλεκτικές εμφανίσεις. Ωστόσο την ίδια περίοδο είχε σκεφτεί να αποσυρθεί εντελώς από το χώρο της μουσικής αλλά τον σταμάτησε η αγάπη του κόσμου, όπως λέει ο ίδιος.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" για το παρελθόν του, το γάμο του και τη ζωή του σήμερα αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε το βίντεο του Alpha.