Breaking News

Υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου: Μια διαφωνία για τα... τρακτέρ οδήγησε στην τραγωδία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ομολογία - σοκ του 14χρονου ο οποίος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 14χρονο συμμαθητή του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα που συγκλονίζουν καθώς μια ασήμαντη αιτία οδήγησε στην τραγωδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, που επικαλείται αστυνομική πηγή, το μοιραίο βράδυ που οι δύο φίλοι επέστρεφαν στο σπίτι, άρχισαν να τσακώνονται για τα τρακτέρ των οικογενειών τους. Σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου δράστη, κάποια στιγμή το θύμα του είπε ότι "ο δικός σου ο μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ από το δικό μας". Κατόπιν συνέχισε να τον "τσιγκλάει", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν για τον ανήλικο που κατηγορείται ότι πολύ συχνά δεχόταν από τους συμμαθητές τους πειράγματα για διάφορα θέματα κάτι που τον έκανε να έχει πολύ θυμό μέσα του. Οι γονείς του από την πλευρά τους, δήλωσαν πως δεν γνώριζαν για τα πειράγματα που δεχόταν καθημερινά ο γιος τους. Οι αστυνομικοί μάλιστα είπαν πως ο νεαρός δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την πράξη του.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του Mega.