Breaking News

Πότε κάνουν πρεμιέρα «Τα 5 κλειδιά»; - Αυτό είναι το πρωταγωνιστικό καστ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Τα 5 κλειδιά» είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που βασίζεται στο ομώνυμο αστυνομικό μυθιστόρημα της Λένας Μαντά. 

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ με τον Κώστα Χριστοφόρου. 

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ποντάρουν πολλά στη σειρά με αποτέλεσμα... κόσμος να πηγαίνει και να έρχεται για μια θέση στο πρωταγωνιστικό καστ. 

Έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων που έγιναν μεταξύ των υπεύθυνων και πολλών γνωστών ηθοποιών, φαίνεται να οριστικοποιήθηκε το πρωταγωνιστικό καστ, όπου υπήρξαν αποχωρήσεις αλλά και... νέες αφίξεις. 

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ, η Κωνσταντίνα Κλαψινού δεν θα είναι τελικά στη δουλειά, με τη Χρύσα Παππά να δέχεται να υποδυθεί την «Κυβέλη Δελμούζου». Ο Αντώνης Φραγκάκης επιστρέφει στην τηλεόραση προκειμένου να υποδυθεί τον «Ορέστη Δελμούζο», ενώ αλλαγή έχουμε και στο ρόλο του «Ρήγα», αφού δεν θα δούμε τον Νίκο Πουρσανίδη αλλά τον Κωνσταντίνο Φάμη

Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρο Λούρα, Αχιλλέα Γραμματικόπουλο, Τόνυ Δημητρίου, Νίκο Αναδιώτη, Μαρία Παπαφωτίου, Ολγα Ασσιώτου, Μαρίνα Βρόντη, Κωνσταντίνα Τζωρτζή, Βαλεντίνα Ελσαγιέτ, Ελενα Πιερίδου, Γιάννη Νικολάου κ.ά. Βασική επιθυμία των συντελεστών είναι το πρώτο «πάμε» να ακουστεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ώστε να υπάρχει ένα ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στον ΑΝΤ1 Κύπρου γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, στη ζώνη 22.00-23.00, και αργότερα θα έρθει στον ΑΝΤ1 Ελλάδος που προορίζεται για την απογευματινή ζώνη. Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα γίνεται στην Κύπρο, αλλά κάποιοι από τους ηθοποιούς θα ταξιδέψουν μέχρι τη Σπιναλόγκα και το Μιλάνο.

TV Ζάπινγκ