Breaking News

7χρovη βρήκε τραγικό θάνατο σε ζωολογικό κήπο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγικό τέλος είχε μία 7χρovη σε ένα ζωολογικό κήπο στη μαροκινή πρωτεύουσα Ραμπάτ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μικρή βρισκόταν με την οικογένειά της δίπλα στην περίφραξη όπου ζει ο θηλυκός ελέφαντας, που ονομάζεται Assia. Πόζαρε με τον πατέρα της και η μητέρα της τραβούσε φωτογραφίες.

Ο ελέφαντας (που βλέπετε στη φωτογραφία) ξαφνικά πήρε με την προβοσκίδα του μία πέτρα και την πέταξε, πετυχαίνοντας την 7χρovη στο κεφάλι.


Η μικρή έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος μπροστά στην οικογένειά της που αγωνιούσε ενώ αμέσως έσπευσε να τη βοηθήσει το προσωπικό του ζωολογικού κήπου.

Κατόπιν μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και είπε ότι δεν έγινε καμία παράβαση στην ασφάλεια καθώς η οικογένεια βρισκόταν έξω από το προστατευτικό περίβλημα. Πρόσθεσε επίσης ότι ανάλογα ατυχήματα είναι σπάνια και ασυνήθιστα.

Στα κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες ανέφεραν ότι το ασθενοφόρο άργησε να φτάσει και σχολίασαν πως ο ζωολογικός κήπος πρέπει να έχει το δικό του ασθενοφόρο.

Η Daiy Mail δημοσιεύει ένα βίντεο που τράβηξε επισκέπτης του ζωολογικού κήπου. Στο βίντεο φαίνεται η πέτρα που πέταξε ο ελέφαντας αλλά και η μικρή λίγο μετά τον τραυματισμό της, που αποδείχτηκε θανάσιμος.