Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 211

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 5/10/16 - Επεισόδιο 211: Η Άννα λέει στην Κρίστη πως βρήκε δουλειά στο σπίτι της Μάρθας και θα μένει εκεί. Η Κρίστη, παραιτημένη από κάθε ελπίδα να βρει το μωρό της, την καθησυχάζει λέγοντας πως και η ίδια θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Η περίεργη συμπεριφορά της Ντορέτας, η κοριτσίστικη μεταμφίεση του μωρού και το σήμα του amber alert, κάνουν τον Νικήτα να δώσει την πληροφορία πως ένα μωρό και μία γυναίκα με το όνομα Ντορέτα βρίσκονται πάνω στο πλοίο. Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αντρέας σχεδιάζουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Βενετία, αλλά το τηλεφώνημα από τη Δίωξη πως έχουν σημαντική μαρτυρία για το μωρό της Κρίστης, τους κινητοποιεί.

Η Έλσα ενημερώνει τη Μαρίνα για την κατάσταση του Μάνου και την ικετεύει να γυρίσει κοντά του. Η Μαρίνα της αποκλείει κάθε περίπτωση να αθετήσει την υπόσχεσή της απέναντι στον Κυριάκο και η Έλσα αντιδράει έντονα, ενώ ο Μάνος ζητάει από τον Χρήστο να διαβεβαιώσει την Έλσα πως δε φταίει η Μαρίνα που υποτροπίασε η υγεία του. Η Δάφνη τηλεφωνεί στην Κρίστη και την ενημερώνει πως βρίσκεται καθοδόν για το λιμάνι της Λάρνακας, καθώς υπάρχει σοβαρή μαρτυρία πως εκεί βρίσκεται η Ντορέτα. Η Κρίστη τρελαίνεται και ετοιμάζεται να πάει κι εκείνη. Παράλληλα, ο Διαμαντίδης συγχαίρει τον Άλκη για την εκλογή του και του δίνει τα κλειδιά από το νέο του πολιτικό γραφείο. Η μπουρού του πλοίου ακούγεται και η Ντορέτα καθησυχάζεται, καθώς νιώθει πως σε λίγο τα βάσανά της τελειώνουν.

Ο Νικήτας δίνει εντολή να ξαναακουστεί η μπουρού, μέχρι να έρθει η Αστυνομία για να μην κινήσουν υποψίες στη Ντορέτα. Η Μάρθα ρωτάει τον Πέτρο πού βρίσκεται η Εύα κι εκείνος της λέει πως ο ίδιος πιστεύει ότι έχει βάλει τέλος στη ζωή της. Ταυτόχρονα, της ανακοινώνει την απόφασή του να μείνει μαζί με την Έλενα, σύμφωνα και με τη δική της συμβουλή. Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως ο Μάνος ξαναμπήκε στο νοσοκομείο και θα πάει να τον δει. Φεύγει βεβαιώνοντάς τον πως η συμφωνία τους δεν αλλάζει, αφήνοντας ωστόσο τον Κυριάκο σε τρελή ένταση. Η Αστυνομία έχει φτάσει στο λιμάνι, αλλά η Ντορέτα έχει κλειδωθεί στην καμπίνα της. Ο φύλακας, που φυλάει το κελί του Βίκτωρα, είναι άνθρωπός του και ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνει ο Αλεξιάδης.

Η Δάφνη ζητάει από τον Νικήτα να βρει τρόπο να βγάλει τη Ντορέτα από την καμπίνα της, χωρίς να καταλάβει πως είναι περικυκλωμένη από την Αστυνομία. Την ίδια ώρα φτάνει και η Κρίστη. Ο Νικήτας λέει στη Ντορέτα πως θα κάνουν απολύμανση και πρέπει να μεταφερθεί στη δική του καμπίνα για λίγο μαζί με το μωρό. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Μαρίνα πως όλα θα πάνε καλά με τον Μάνο, αφού έρχεται από την Αθήνα μία γιατρός κορυφή σε μεταμοσχευμένους ασθενείς που απέρριψαν το μόσχευμα. Όταν η Ντορέτα βγαίνει από την καμπίνα, έρχεται αντιμέτωπη με τη Δάφνη και την Αστυνομία. Μην έχοντας διέξοδο, πέφτει στο κατάστρωμα πλακώνοντας μαζί και το μωρό, που σφίγγει στην αγκαλιά της. Η Άννα περιμένει συγκινημένη να πάρει στα χέρια της το εγγόνι της...

Το βίντεο αρχίζει μετά το 0:10...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ