Breaking News

«All Star Dancing» πρωταθλητών στον Ant1 - Ποιοι θα συμμετέχουν;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«All Star Dancing» πρωταθλητών έρχεται στον Ant1 την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017.

Ήδη έχει συμπληρωθεί σχεδόν η ομάδα των διαγωνιζομένων καθώς τρεις χορευτές έμειναν ακόμη για να κλείσει η χρυσή δεκαεξάδα για το χορευτικό σόου του Ant1, το οποίο θα συγκεντρώσει τους έως σήμερα πιο αγαπητούς παίκτες που χόρεψαν στο πλατό του από την αρχή της προβολής του, το 2010!

Οι νικητές αλλά και οι πιο δημοφιλείς παίκτες από τους πέντε κύκλους του χορευτικού σόου στην Ελλάδα θα συναντηθούν και πάλι στο παρκέ μαζί με τους δασκάλους τους, για να διεκδικήσουν το πιο σημαντικό έπαθλο, την αγάπη του κόσμου, αλλά και να δωρίσουν το χρηματικό ποσό που θα λάβουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso οι Ηλίας Βρεττός, Νίκος Αναδιώτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Στικούδη, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μιχάλης Μουρούτσος, Μαίρη Συνατσάκη, Λάουρα Νάργες, Αργύρης Αγγέλου, Σάββας Πούμπουρας, Ερρικα Πρεζεράκου και Τρύφωνας Σαμαράς θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώση.

Η εφημερίδα επικαλείται επίσης πληροφορίες από βασικό στέλεχος του Ant1, που θέλουν οικοδέσποινα του «Αll Star Dancing» να είναι και πάλι η Δούκισσα Νομικού.

Για την κριτική επιτροπή δεν έχουν γίνει ακόμη ιδιαίτερες συζητήσεις, εκτός από τη χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία, εκτός του ότι θα ηγείται ως κριτής, θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο στο σόου.  Επίσης, πολύ πιθανό είναι να δούμε και πάλι στην κριτική επιτροπή τον δημοσιογράφο Αλέξη Κωστάλα.