Breaking News

Από το Μπρούσκο στη σειρά...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την δραματική καθημερινή σειρά «Σαν οικογένεια» που ετοιμάζει η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου για λογαριασμό του Alpha που θα προβάλλεται παράλληλα και από τον Alpha Κύπρου.

Tη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Βίκυ Μανώλη, η οποία έχει υπογράψει παραγωγές όπως «Ιωάννα της καρδιάς» και «Μαργαρίτα».

Στη σειρά θα παίζει και ο γιος του ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου, ο Γιώργος, που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα του.

Πληροφορίες που ήθελαν να πρωταγωνιστεί στη σειρά ο Κώστας Βουτσάς δεν επιβεβαιώνονται από το περιοδικό TV 24.

Σύμφωνα με το περιοδικό πρωταγωνιστές στη νέα σειρά θα είναι οι: Ερμογένης Σκιτίνης, Μαρίνα Μανδρή, Γιώργος Καφετζόπουλος, Αναστασία Παντούση. Παράλληλα αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις με πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα, ώστε να στελεχώσουν το πρωταγωνιστικό καστ και ειδικότερα με τους: Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ταμίλα Κουλίεβα, Ασήμη Αλεξίου, Νίκο Αρβανίτη, Σοφοκλή Κασκαούνια, Προκόπη Αγαθοκλέους, Στέλλα Κωστοπούλου την οποία γνωρίσαμε ως Λουκία στο «Μπρούσκο» κ.ά.

Η υπόθεση

Τέσσερα νέα παιδιά έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί στο ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφασισμένα να χαρίσουν το ένα στο άλλο μια... οικογένεια. Αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν ένα κοινό σημείο: Δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους, φοβούμενοι την απόρριψη για δεύτερη φορά. Ωστόσο, το κάνουν όταν ο ένας από τους τέσσερις νοσεί και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού. Ο ίδιος αρνείται να βρει τους γονείς του και οι άλλοι τρεις βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο. Επιμένουν και του συμπαραστέκονται με έναν περίεργο τρόπο: Αποφασίζουν να ψάξουν όλοι αλλά όχι ο καθένας τον δικό του γονιό. Ανταλλάσσουν τους φακέλους τους και πηγαίνει ο ένας στους γονείς του άλλου. 

Όλα αυτά, βέβαια, υπό έναν όρο: Να μην αποκαλύψουν τίποτα μέχρι να μάθουν την αλήθεια γι’ αυτούς και να απαντηθεί ένα βασικό ερώτημα: «Γιατί τους εγκατέλειψαν;». Η προσπάθεια προσέγγισης των γονιών φέρνει πολλά προβλήματά στην ομάδα, με την οικογένεια των τεσσάρων παιδιών να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυση.