Breaking News

Απόψε ο ημιτελικός του X-Factor με καλλιτέχνες - έκπληξη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 21.15, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι του X-Factor θα «μονομαχήσουν» για να κατακτήσουν μια θέση στον τελικό...

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα ακόμη live.

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στο ένατο live τόσο τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και κριτής του show Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Μου λείπεις» αλλά και άλλες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας το κέφι στο κατακόρυφο. 

Στη σκηνή του μουσικού talent show θ’ ανεβεί και η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου που θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Fiesta» σε χορογραφία της Chali Jennings, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού το κοινό θα απολαύσει τους Otherview και REC, που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια τους.

Το αποψινό 9ο live θα δώσει σε τρεις φιναλίστ το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο ένατο live είναι:

Η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: "Forever Young", "Halo", ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: "Ρόζα", οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν "Thinking out loud" και ο Ίαν θα ερμηνεύσει το "Basket case".

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Τάνια Μπρεάζου με την Ευριδίκη, ο Ανδρέας Λέοντας με τον Βαλάντη, οι Stereo Soul με την Έλενα Παπαρίζου και ο Ίαν με την Ινές Ζήκου.