Breaking News

Αυτό είναι το δραματικό φινάλε του 1ου κύκλου στο «Kara Sevda»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει κεντρίσει η τούρκικη τηλεοπτική σειρά "Kara Sevda", που προβάλλεται στο Mega, κυρίως του γυναικείου λόγω του γοητευτικού πρωταγωνιστή Burak Özçivit ο οποίος υποδύεται τον Κεμάλ.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου αναμένεται να είναι δραματικό για τους πρωταγωνιστές της σειράς, σύμφωνα με το περιοδικό TV24 (tv-24.gr):

Κεμάλ - Δολοφόνος... κατά λάθος!

Ο Κεμάλ μετά από πάρα πολλή σκέψη και αφού έχει εξαντλήσει κάθε ευκαιρία, αποφασίζει στο τέλος να δώσει μια ευκαιρία στην Ασού, που εδώ και πέντε χρόνια είναι εpωτευμένη μαζί του. Την ίδια στιγμή, η προδοσία της Νιχάν, που για δεύτερη φορά τον απαρνήθηκε, τον έσπρωξε σ’ αυτή την απελπισμένη απόφαση. Ετσι ζητάει σε γάμο την Ασού και έρχεται η στιγμή που οι δυο τους αρραβωνιάζονται. Ωστόσο, συνεχίζει να είναι δυστυχισμένος, το ίδιο και η Νιχάν. Το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει από το να συνεχίζει να αγαπάει τη Νιχάν, αλλά και να έχει άσβεστο μίσος με τον Εμίρ. 

Το αποκορύφωμα αυτού του μίσους έρχεται όταν ο Κεμάλ μαθαίνει πως ο Εμίρ εκμεταλλεύτηκε εpωτικά την αδελφή του. Τότε γίνεται έξω φρενών και πάει στην έπαυλη να τον βρει. Οι δύο άντρες παλεύουν στον κήπο, μέχρι που ο Εμίρ βγάζει όπλο. Ο Κεμάλ όμως δεν δείχνει να πτοείται και του ορμάει. Και οι δύο προσπαθούν να στρέψουν το όπλο ο ένας εναντίον του άλλου. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Εμίρ πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ ο Κεμάλ σοκαρισμένος τηλεφωνεί στην αστυνομία και παραδέχεται πως διέπραξε φόνο!

Εμίρ - Αιμόφυρτος στο έδαφος!

Παρά το γεγονός ότι εν μέρει ο Εμίρ έχει ηρεμήσει που ο Κεμάλ αρραβωνιάστηκε την Ασού, ωστόσο το βράδυ των αρραβώνων η Νιχάν λιποθυμάει και ο άνδρας της μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Κεμάλ. Ο ίδιος ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και έτσι χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό στη Νιχάν, της ρίχνει υπνωτικό και την οδηγεί σ’ ένα παράνομο ιατρείο για να της κάνει έκτρωση. 

Όμως, την τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την παίρνει από εκεί, αλλά αποφασίζει να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον Κεμάλ. Ετσι εκβιάζει τον Τουφάν μέσω της μητέρας του, για να σκοτώσει τον αντίπαλό του. Ο Τουφάν δεν μπορεί να αρνηθεί και βάζει μπρος το σχέδιό του. Ωστόσο, ο Κεμάλ εμφανίζεται απρόσμενα στην έπαυλη και μονομαχούν παίζοντας άγριο ξύλο. Κάποια στιγμή ο Εμίρ βγάζει όπλο να σκοτώσει τον αντίπαλό του, αλλά ο Κεμάλ είναι τελικά εκείνος που τον πυροβολεί. Ο Εμίρ πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος!

Νιχάν - Έγκυος στο παιδί του Κεμάλ!

Κι ενώ η Νιχάν δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγαπάει περισσότερο στη ζωή της αρραβωνιάζεται μια άλλη, η όλη ένταση και η πίεση της προκαλεί λιποθυμικό σοκ. Η ίδια οδηγείται στο νοσοκομείο και ζητάει παράλληλα από το γιατρό να της κάνει εξετάσεις και για εγκυμοσύνη. Αργότερα μαθαίνει πως ο αδελφός της έχει συλληφθεί και έτσι θέλει να φύγει από το νοσοκομείο. Ο γιατρός την ενημερώνει πως το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για σχέδιο του Εμίρ. Αν και εκείνος προσπαθεί να της «το ρίξει», την τελευταία στιγμή το μετανιώνει. 

Λίγες μέρες αργότερα κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι της και σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως είναι τελικά έγκυος. Για να το επιβεβαιώσει πάει στη γυναικολόγο της και αργότερα γεμάτη χαρά πάει να βρει τον Κεμάλ για να του το πει. Όμως τα δυσάρεστα γεγονότα δεν θα την αφήσουν να χαρεί το θαύμα της ζωής της.

Ασού - Αρραβωνιάζεται τον Κεμάλ!

Η Ασού γεμάτη χαρά και ικανοποίηση βλέπει επιτέλους το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα. Εδώ και πέντε χρόνια είναι εpωτευμένη με τον Κεμάλ, και όταν εκείνος της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη πετάει από τη χαρά της. Τη μέρα των αρραβώνων μάλιστα δεν θα διστάσει να πάει στη Νιχάν και να της κάνει ξεκάθαρο πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά της τον Κεμάλ. 

Όταν όμως ο Εμίρ της αποκαλύπτει πως η Νιχάν είναι έγκυος από τον Κεμάλ, εκείνη του δίνει εντολή να διακόψει αυτή την εγκυμοσύνη. Στο μεταξύ, ο Γκαλίπ έχει υποψίες πως η Ασού είναι κόρη του και έτσι την καλεί σε γεύμα και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για την οικογένειά της. Εκείνη το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να ξεφύγει από την παγίδα του.