Breaking News

«Δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στη Γεωργία...με στεναχώρησε που δεν ήμουν εκεί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μήνα μετά το θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" για την απώλεια της φίλης του, την επιλογή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και να κρύψει από όλους τον Γολγοθά που περνούσε.

Ο ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Δεν έχω συμβιβαστεί με αυτό. Συζητάω με φίλους και γνωστούς για το συγκεκριμένο πρόσωπο και συζητάω με μία άνεση και με μία ευκολία πια σαν να έχει πάει ένα μακρινό ταξίδι κάπου στην Αμερική ή σε ένα μακρινό προορισμό και θα επιστρέψει. Δεν έχω συμβιβαστεί ακόμη με την απώλειά της αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλά.

Δεν το ήξερα ότι ήταν άρρωστη και δεν το ήξερε κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ήταν κάτι το οποίο το κράτησε πολύ κρυφό και το αντιμετώπισε τελείως μόνη της. Μιλούσαμε ενάμιση μήνα πριν "φύγει". Δε μου είχε πει κάτι κάτι και δε νομίζω και να το ήξερε τότε σίγουρα. Πρέπει να το έμαθε αργότερα. Ήταν τόσο καλή ηθοποιός που δεν ξέρω αν το είχε κρύψει τόσο πολύ καλά αλλά νομίζω πως όχι. 

Δεν της έλειπε καθόλου η τηλεόραση. Ήταν πολύ ευτυχισμένη με αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει στη ζωή της. Δεν ήταν απομονωμένη εντελώς. Είχε τις παρέες της, τους φίλους της, την οικογένειά της.

Δεν είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στη Γεωργία που δεν ήξερα τι πέρναγε, όχι μόνο για μένα που δεν ήμουν δίπλα της αλλά και για τους δικούς της ανθρώπους. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δούμε ποια ήταν τελικά η αιτία. Φοβάμαι ότι ταλαιπωρήθηκε πριν φύγει και είναι κάτι που με στεναχώρησε που δεν ήμουν εκεί και εγώ.

Θα θυμάμαι τα πάντα. Το χιούμορ της, το γέλιο της και ολόκληρη την ύπαρξή της. Ήταν ένα μοναδικό πλάσμα.»