Breaking News

«Διαζύγιο - πόλεμος»: Ο Αλβάρο διεκδικεί τη μισή περιουσία της Αθηνάς! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά επεισόδια θα έχει όπως φαίνεται η υπόθεση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην αγαπημένος της χρυσής κληρονόμου δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της. Από την προσπάθειά του να "σώσει" το γάμο του με την Αθηνά, έφτασε πλέον να διεκδικεί όσα μπορεί περισσότερα.

Οι δυο τους θα βρεθούν τον Σεπτέμβριο στις δικαστικές αίθουσες ενώ η Αθηνά πρόλαβε να μπλοκάρει τους κοινούς λογαριασμούς τους, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου στις 16 Ιουνίου.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα και η εφημερίδα "Real Life", εκτός από το "πάγωμα" των κοινών λογαριασμών τους, απαγορεύτηκε από το δικαστήριο και η οποιαδήποτε μετατροπή στους τίτλους της ακίνητης περιουσίας, μέχρι να αποφασιστεί η κατανομή της περιουσίας.

Η Αθηνά θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου και να δώσει στον Αλβάρο ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν αρκείται σε αυτά.

Η περιουσία της υπολογίζεται στα 800 εκατομμύρια δολάρια. Ο Αλβάρο και με 100 εκατομμύρια θα είναι ικανοποιημένος. Αν όμως καταφέρει να της πάρει τα 400 εκατομμύρια θα είναι ο πιο ευτυχισμένος  άνθρωπος, λένε από το περιβάλλον του.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της εκπομπής "Με το καλημέρα" του Epsilon.