Breaking News

Ετοιμάζεται για επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποφασισμένος να γιγαντώσει τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχει συζητήσει ήδη με τους συνεργάτες του, θέλει να ρίξει ένα απίστευτο ποσό στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τη νέα επένδυση που θέλει να κάνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, η οποία δεν θα έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και θα αφορά αποκλειστικά τον τομέα του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, oι κοντινοί άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη διαβεβαίωναν χθες πως μέσω δικής του εταιρίας (Dimera), ο ομογενής επιχειρηματίας θα διεκδικήσει το Athens Ledra!

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη κίνηση θα προκαλέσει τεράστιο ντόρο, καθώς η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού για το ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού είναι στα 48 εκατομμύρια ευρώ! Ο Ιβάν, πάντως, δείχνει να μη ...φοβάται από το ποσό κι αφού εξέτασε λεπτομερώς όλες τις πληροφορίες που του δόθηκαν, αποφάσισε τελικά να "μπει" και να διεκδικήσει το ιστορικό κτίριο. 

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο ισχυρός επιχειρηματίας σύντομα θα έχει συναντήσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, αφού οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς το Athens Ledra πρόκειται να βγει στο ''σφυρί'' εντός του Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι βρίσκεται στην Ελλάδα για να μείνει πάρα πολλά χρόνια, αλλά και για να κάνει σπουδαίες επενδύσεις ώστε να βοηθήσει την οικονομία της, ενώ πάντα ισχυρίζεται ότι ο κλάδος του τουρισμού είναι ο πλέον υποσχόμενος στη χώρα μας και γι΄ αυτό ενδιαφέρεται για την αγορά μεγάλων ξενοδοχείων. 

Πηγή: sportdog.gr