Breaking News

Η Πωλίνα αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη όταν εξαφανίστηκε ο γιος της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" μίλησε η Πωλίνα και αποκάλυψε τελικά τι συνέβη όταν έχασε τα ίχνη του γιου της που σπουδάζει στο εξωτερικό.

Ρεπόρτερ της εκπομπής τη συνάντησε στα παρασκήνια της συναυλίας της, που έδωσε στο "Galazio Club" μαζί με  τους Μπίγαλη, Χαριτοδιπλωμένο και Μαντώ.

Η τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια του γιου της Αποστόλη:

«Χάθηκαν όλα, εκλάπησαν ότι υπήρχε πάνω του. Μέσα στην κρίση πανικού, ένα παιδί στα 21 μπορεί να πάθει κάτι. Μπορεί να πάθει ένα νευρικό κλονισμό. Γράφτηκαν χιλιάδες αηδίες... ότι μίλησα για απαγωγή, που δεν μίλησα ποτέ. Ότι βρέθηκε στο Βουκουρέστι και ήταν σύλληψη. Εδώ δεν μιλάμε ούτε για ένα κέρατο, ούτε ότι κάποιος καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Μιλάμε για ένα παιδί. Όταν λοιπόν μιλάμε για ένα παιδί δεν μπορείς να κάνεις σενάρια και να "χτυπιέσαι" να βγάλεις αυτό το θέμα, τη στιγμή που ακόμα δεν ξέρεις τίποτα. Δεν ξέραμε αν ζούσε».

Και πρόσθεσε: «Πες μου, όταν ένα παιδί παθαίνει νευρικό κλονισμό τι κάνεις; Και το βρίσκουν και πρέπει να πας και να νοσηλευτεί κάποιες μέρες για να μπορεί να ταξιδέψει Πώς γίνεται όλο αυτό το πράγμα να μεταφράζεται σε τεράστιο σενάριο του Φώσκολου;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της στην εκπομπή του Epsilon.