Breaking News

Καμπουράκης - Οικονομέας για Mega: «Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό... Ας το κλείσουν το ρημάδι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασαν στην εκπομπή τους, οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Mega και για τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι.

"Η κατάσταση που υπάρχει στο κανάλι είναι απαράδεκτη. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Το λέω εγώ σαν Καμπουράκης. Είναι αίσχος αυτό που γίνεται εδώ μεσα. Είναι απαράδεκτο... τα αφεντικά μας. Το κλίμα είναι θλιβερό. Δεν θα έπρεπε τους απλούς ανθρώπους που παίρνουν 1.000 και 800 και 600 ευρώ να τους έχουν βάλει σ' αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα, οι μέτοχοι μας και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι δεν θα' πρεπε..." είπε ο Καμπουράκης.

Από την πλευρά του ο Οικονομέας είπε: "Αυτό είναι εξευτελισμός. Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό. Και μιλάμε για ανθρώπους που δουλεύουν επί δεκαετίες εδώ μέσα, έχουν υποχρεωσεις. Γιατί αυτός ο εξευτελισμός; Το είπα και προχτές. Ας το κλείσουν άμα δεν θέλουνε, δεν τους συμφέρει. Αυτό που γίνεται πια εδώ πέρα είναι εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης".

"Άνθρωποι που πληρώνονται 6 και 7 και 8 κατοστάρικα, δεν μπορεί να τους ζητά ο μέτοχος να βάλουν πλάτη. Βάλανε ένα, δύο, τρεις μήνες... δεν γίνεται. Ας το κλείσουν το ρημάδι να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στη δουλειά τους. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Το λέω κι ας με διώξουν.  Αλλά δεν ξέρω αν με διώξουν... δεν μπορεί και να σε διώξουν εδώ μέσα έτσι που έγιναν" πρόσθεσε ο Καμπουράκης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".