Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδια 24 - 25 - 26

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 11/7/16 - Επεισόδιο 24: Ο Εμίρ βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ' τη Νιχάν και τον Κεμάλ, ενώ την ίδια ώρα η Νιχάν μαθαίνει απ' τη Γιασεμίν πως ο Εμίρ την ψάχνει.

Ο Σαλίχ ενημερώνεται πως η καταστροφή του καϊκιού ήταν εμπρηστική ενέργεια και ο Οζάν αναγκάζεται να ομολογήσει στον Εμίρ τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Εμίρ συνεχίζει να στήνει νέες παγίδες στον Κεμάλ.

Τρίτη 12/7/16 - Επεισόδιο 25: Η Νιχάν έρχεται αντιμέτωπη με τον αδερφό της, όταν καταλαβαίνει πως αυτός έκαψε το καΐκι του Σαλίχ. Ο Κεμάλ ξεκαθαρίζει τη θέση του στην Ασού και ανησυχεί μήπως ο Εμίρ θελήσει να βλάψει τη Νιχάν, Στην εταιρία, υπογράφεται η νέα σύμβαση - παγίδα για τον Κεμάλ, ενώ ο Εμίρ εξαναγκάζει την Μπανού να υποβληθεί σε επέμβαση.

Τετάρτη 13/7/16 - Επεισόδιο 26: Στην προσπάθειά της να απομακρύνει τον Οζάν, η Ζεϊνέπ τον απειλεί ότι θα μιλήσει στα αδέρφια της. Η Νιχάν προειδοποιεί τον Κεμάλ για την παγίδα με το συμβόλαιο και ο Σαλίχ αναλαμβάνει δράση για να βρουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω απ' την απάτη. Η Βιλντάν απειλεί τη Λεϊλά ότι θα της πάρει το σπίτι, αν διεκδικήσει μερίδιο στην εταιρία.

Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ