Breaking News

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Joe Perry, κιθαρίστας των Aerosmith (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Hollywood Vampires στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Ford, στο Μπρούκλιν, την περασμένη Κυριακή,

Το ροκ "σούπερ-γκρουπ" ήταν σε περιοδεία από τα τέλη Μαΐου. Δημιουργήθηκε το 2015 από τον τραγουδιστή Alice Cooper, τον ηθοποιό Johnny Depp και τον Joe Perry με αρχικό σκοπό να τιμήσει τη μουσική των ροκ σταρ που πέθαναν από υπερβολική δόση τη δεκαετία του 1970.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται ο Joe Perry να παίζει μουσική και στη συνέχεια να πηγαίνει πίσω από τους ενισχυτές, όπου κατέρρευσε ενώ η μπάντα συνέχισε να παίζει.


Ο 65χρονος κιθαρίστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πλέον είναι καλύτερα. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει, αναφέρει η Daily Mail.

"Ο Perry φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στα παρασκήνια και έπαθε καρδιακή ανακοπή" γράφει η εφημερίδα New York Post.


Ο Alice Cooper έγραψε στο Twitter: "Ευχαριστούμε όλους όσους ρωτάτε σχετικά με τον Joe. Αυτός είναι σε σταθερή κατάσταση τώρα, έχει δίπλα του την οικογένεια του και έχει την καλύτερη φροντίδα".

Δείτε το βίντεο.


Πηγή: Daily Mail