Breaking News

Ξέσπασε η Λαμπίρη για τον τίτλο δημοσιεύματος για τη Νανά Καραγιάννη: «Οφείλω να ζητήσω συγνώμη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγωνίζεται για να κρατηθεί στη ζωή η Νανά Καραγιάννη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η Χριστίνα Λαμπίρη ξέσπασε σήμερα στην εκπομπή της με αφορμή τον τίτλο που έχει η εφημερίδα Freddo, στην οποία έκανε δηλώσεις για τη Νανά Καραγιάννη.

«Με στεναχωρούσε πολύ το γεγονός ότι την καλούσαν σε εκπομπές και μιλούσε για το πρόβλημά της. Δε νομίζω προσωπικά ότι αυτό βοηθούσε τη Νανά. Ποτέ δεν έχω αναφερθεί στη Νανά και πολύ συνειδητά το κάνω αυτό. Αφορμή είναι ο τίτλος της σημερινής Freddo "Η Λαμπίρη ξεσπά για τη Νανά. Δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι". Λοιπόν η Λαμπίρη δεν ξεσπά γιατί δεν τη βοήθησαν οι δικοί της άνθρωποι, γιατί αυτό μπορεί να έχει πάρα πολλές έννοιες και ο καθένας να βάζει πράγματα στο μυαλό του. Δεν κατηγορώ τη συνάδελφο, δεν έγινε με κακή πρόθεση» είπε η παρουσιάστρια.

Όπως εξήγησε μίλησε πολύ χαλαρά στη Σπυριδούλα (Τριάντου) γιατί όπως είπε «είμαστε πολύ κοντά με τη Σπυριδούλα και είναι και συνάδελφος στο κανάλι και συνεργάτιδα καλή και την ξέρω πολλά χρόνια, είναι δικός μου άνθρωπος».

Και συνέχισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι λέγοντας "οι δικοί της άνθρωποι" δεν εννοώ οι άνθρωποι από την οικογένειά της, να είμαστε σαφέστατοι. Άλλωστε φαίνεται.. όποιος ανοίξει την εφημερίδα θα καταλάβει ότι δεν εννοώ αυτό. Αλλά σημασία έχει η πρώτη εντύπωση. Επειδή δεν θέλω να υπάρχουν παρεξηγήσεις, επειδή δεν μου αρέσει καθόλου... μα καθόλου.... το απεχθάνομαι, το σιχαίνομαι να παίζει το πρόσωπό μου ή το όνομά μου σε σχέση με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, εγώ οφείλω να ζητήσω συγνώμη γι'αυτό που είδα σήμερα διότι δεν εννοώ την οικογένειά της. Εννοώ ανθρώπους οι οποίοι κατά καιρούς βρέθηκαν στο πλευρό της, που ενδεχομένως κάνανε παρέα μαζί της, που ενδεχομένως τους εμπιστεύτηκε. Υποθέτω... και τα υποθέτω όλα αυτά γιατί δεν έχω σχέση με τη Νανά, δεν την ξέρω την κοπέλα τόσο καλά για να έχω άποψη και να μπορώ να τοποθετηθώ έτσι, όπως φαίνεται από την εφημερίδα».

«Υποθέτω ότι για να παλεύει μέχρι σήμερα και να ζει τις κρισιμότερες ώρες της ζωής της αυτή τη στιγμή, προφανώς δεν έχει ανθρώπους κοντά της να τη στηρίξουν όσο θα έπρεπε να τη στηρίξουν. Με αυτή την έννοια το είπα. Η ευχή μου για τη Νανά που ήταν συνεργάτιδά μας στο "Super Star" - κάτι που δεν γνωρίζετε και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες είναι ότι και η ομάδα η δική μας και το Star τη βοήθησαν τη Νανά πολύ, απλά έχουμε επιλέξει να μην αναφερθούμε ποτέ σε αυτό το κομμάτι - είναι να βγει νικήτρια και να πατήσει στα πόδια της. Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ γι' αυτό το θέμα» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Με το Καλημέρα" του Epsilon.