Breaking News

Ξέσπασε ο Καψής κατά του Παππά: «Όχι μαύρο στο Mega...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Μανώλης Καψής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega τη Δευτέρα το βράδυ, μετά τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα και φέρουν το Νίκο Παππά να είπε στη δεξίωση της 42ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ότι το Mega "αποτελεί πλέον παρελθόν".

"Νομίζω το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το Mega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται. Νομίζω και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει μαύρο στο Mega. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει μαύρο στο Mega" είπε, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού.

Και πρόσθεσε: "Τώρα αν θα μείνουν 500 οικογένειες χωρίς εισόδημα, αν θα μείνουν 500 εργαζόμενοι άνεργοι δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες. Και το πιο ενοχλητικό και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλοι σιωπούν. Εργοδοτικές οργανώσεις, εργοδότες, επιχειρηματίες, η Ένωση Συντακτών, δημοσιογραφικές οργανώσεις, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οργανώσεις πολιτών, όλοι σιωπούν. Για ορισμένους από αυτούς έχω την εντύπωση ότι ο λόγος είναι ο φόβος του γκουβέρνου. Από τη δικιά μας πλευρά απαντούμε με την άδειά σας συνεχίζουμε. Όχι μαύρο στο Mega".

Δείτε το βίντεο.