Breaking News

Λύτρωσε τον ΠΑΟ ο Μολέντο (video) - Λευκή ισοπαλία η ΑΕΚ - Έχασε αλλά ελπίζει ο ΠΑΣ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στο "Γ. Καραϊσκάκης" που προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλάθλων και του Μαρινάκη και το 1-1 του ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ, χθες ήταν η βραδιά των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του Europa League.

Η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα απέσπασε λευκή ισοπαλία και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην Αθήνα. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί το 0-0 εκτός από θετικό είναι και επικίνδυνο αποτέλεσμα καθώς η Σεντ Ετιέν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις της εκτός έδρας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε με αξιοπρέπεια στην Ολλανδία, με σφιχτή άμυνα και κάποιες καλές αντεπιθέσεις, και πλήρωσε το μοναδικό ίσως λάθος της άμυνάς του. Στο 36' ο Λούκασεν σημείωσε με κεφαλιά το 1-0 για την Άλκμααρ, σκορ που αφήνει ελπίδες πρόκρισης στον ΠΑΣ στον επαναληπτικό αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πίεζε κατά διαστήματα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" όμως δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Σουηδών. Η ΑΪΚ μάλιστα σε κάποιες φάσεις ήταν επικίνδυνη και χρειάστηκε ο Στιλ ο οποίος με τις επεμβάσεις του αποσόβησε τα χειρότερα. Τελικά ο Μολέντο με κεφαλιά στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και λύτρωσε τους "πράσινους" που θα πάνε στη Στοκχόλμη για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις και το γκολ από τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΪΚ.