Breaking News

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με σωληνάκια στο χέρι και στην μύτη, σε θάλαμο αντικαρκινικού νοσοκομείου, δίνει την πιο κρίσιμη «μάχη» του ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του ταξιάρχου Θεοχάρη στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου!

«Είμαι καλά! Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής: “πετάξτε τώρα το τσιγάρο!”», λέει, στην εφημερίδα «Freddo», ο ηθοποιός.

Όπως δημοσιεύει το Star.gr, που επικαλείται το δημοσίευμα της εφημερίδας, τον τελευταίο χρόνο, ένας έντονος βήχας προβλημάτισε τον Γιώργο Βασιλείου και τη σύζυγό του, Λία. Έτσι, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής αποφάσισε να κάνει αξονική, η οποία έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα και, φιλικό τους πρόσωπο που είναι γιατρός, τον προέτρεψε να προβεί σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Οι εξετάσεις έγιναν σε δημόσιο νοσοκομείο και, ύστερα από 20 μέρες, βγήκαν οι απαντήσεις, σύμφωνα με τις οποίες έπρεπε να γίνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά.

Ο τηλεοπτικός ταξίαρχος νοσηλεύεται με σωληνάκια στο χέρι και στην μύτη, ενώ θα υποβληθεί σε σειρά ιατρικών επεμβάσεων. Ο ίδιος, πάντως, τονίζει πως δεν πτοείται και έχει καλή ψυχολογία, ενώ παροτρύνει τους πάντες και, κυρίως, τους νέους, να κόψουν το κάπνισμα.