Breaking News

Απίστευτο βίντεο: Μετανάστης πιάστηκε στα σύνορα Ιταλίας - Ελβετίας κρυμμένος μέσα σε βαλίτσα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας μετανάστης από το κράτος της Ερυθραίας, της βορειοανατολικής Αφρικής, πιάστηκε να είναι κρυμμένος μέσα σε μια βαλίτσα, τη στιγμή που το τρένο διέσχιζε τα σύνορα Ελβετίας - Ιταλίας, στην περιοχή Chiasso.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο μετανάστης είχε κρυφτεί μέσα στη βαλίτσα την οποία μετέφερε ο φίλος του. Το τρένο ξεκίνησε από την Ιταλία αλλά 45 λεπτά μετά ο μετανάστης δεν άντεξε την ταλαιπωρία και ξέσπασε σε κλάματα. 

Οι υπόλοιποι επιβάτες του τρένου άκουσαν τις κραυγές και τρομοκρατήθηκαν. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και όταν το τρένο έφτασε στην περιοχή Chiasso έκπληκτοι οι φρουροί είδαν να ξεπροβάλλει αρχικά ένα χέρι μέσα από τη βαλίτσα.

Αστυνομική πηγή από την Ελβετία δήλωσε στη Sun: "Λάβαμε μια κλήση από τους Ιταλούς συναδέλφους ότι δύο Ερυθραίοι προσπαθούσαν να μπουν στη χώρα με σκοπό να ταξιδέψουν προς τα βόρεια, προς τη Βρετανία. Η πληροφορία ανέφερε ότι ένας άνθρωπος ήταν κρυμμένος σε μια βαλίτσα και ένας άλλος ταξίδευε μαζί του". 

Ο δεύτερος μετανάστης βρέθηκε από τις Αρχές στην τουαλέτα, όπου κρυβόταν. Και οι δύο ταξίδευαν χωρίς έγγραφα και στάλθηκαν πίσω στην Ιταλία.

Δείτε το βίντεο της Daily Mail.