Breaking News

Ντένια Παράσχη: Επέστρεψε υγιέστατη στη Ζάκυνθο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Ντένια Παράσχη, την κοπέλα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook.

Η 28χρονη κοπέλα, μετά από την πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία της, επέστρεψε υγιέστατη στη Ζάκυνθο το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου και βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, των γονιών, συγγενών και φίλων, έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη θεραπευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί καθώς και τις απαιτούμενες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την θετική εξέλιξη της υγείας της, 

Όπως αναφέρει το τοπικό imerazante.gr της Ζακύνθου, στην κυριολεξία στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια. Από το ανεπανάληπτο γλέντι που ακολούθησε δεν έλειψαν και οι καντάδες με τις οποίες την καλωσόρισαν.

Η θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν πέντε περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε κανονικά και οι γιατροί φέρονται ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει ανταποκριθεί άμεσα. Άλλωστε από τη μέχρι σήμερα εμπειρία, η συγκεκριμένη αγωγή έχει καταγράψει επιτυχία όπου και εάν εφαρμόστηκε.

Να σημειωθεί ότι η Ντένια πριν 3 μήνες είχε αναφερθεί στη θετική πορεία της υγείας της με ανάρτησή της στο Facebook, με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα έγραψε στις 30 Μαρτίου: "Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε."