Breaking News

Νωαίνα: «Ο Μαραντίνης και η Τάμτα μου είπαν ότι ο Σκάι είχε πρόβλημα και θα με έδιωχνε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Βόμβες" πέταξε μετά την αποχώρησή της από το X-Factor η Νωαίνα, σε δηλώσεις της στην εκπομπή "Για Σένα" του Mega Κύπρου.

Όπως τόνισε, η χορογραφία της στο πρώτο τραγούδι είχε ετοιμαστεί για να βγει πιο προκλητική ωστόσο η ίδια αποφάσισε να μην το κάνει γιατί ήταν νωρίς και έβλεπαν μικρά παιδιά. Όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης της επεσήμανε στην κριτική του ότι ήθελε να τη δει πιο σeξι στη χορογραφία της, εκνευρίστηκε.

Στη συνέχεια είπε ότι εκνευρίστηκε και πάλι όταν ο Σάκης Ρουβάς πήγε να κοιτάξει μέσα από το παντελόνι της για να δει που είναι το μουστάκι. "Γιατί ρε Σάκη να κοιτάξεις μέσα από το παντελόνι μου; Έχουμε κάποια όρια" είπε χαρακτηριστικά. 

Όταν πήγε στο green room και της ζήτησε ξανά η Ευαγγελία Αραβανή να δείξει το μουστάκι της, θύμωσε και έδειξε τα oπiσθιά της. "Προφανώς δεν ήταν εκεί το μουστάκι" μου" τόνισε και πρόσθεσε ότι από αρχαιοτάτων χρόνων, το να κατεβάσεις το παντελόνι σου και να δείξεις τα oπiσθιά σου είναι μια πράξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όταν έφτασε στο battle είχε περισσότερους ψήφους από τον Άνδρέα Λέοντα είπε, μεταξύ άλλων, ενώ υποστήριξε πως ο Μαραντίνης και η Τάμτα της εξομολογήθηκαν πως ο λόγος που οι κριτές αποφάσισαν ομόφωνα να τη διώξουν ήταν γιατί το κανάλι είχε θέμα με ότι έγινε και θα την έδιωχνε. Η ίδια τους ζήτησε να την κρατήσουν για να μη θιγεί η καλλιτεχνική της υπόσταση και τη επόμενη μέρα που θα την έδιωχνε ο Σκάι θα μιλούσε για την ενέργειά της.

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της.