Breaking News

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μίλησε για τις «Προδοσίες»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δυναμικά ετοιμάζεται να εισέλθει στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας τη νέα σεζόν και ο Σκάι.

Ο Στράτος Μαρκίδης στη σκηνοθεσία, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη στο σενάριο αποτελούν τα "όπλα" του καναλιού για μια άρτια παραγωγή.

Η δραματική σειρά κυπριακής παραγωγής με τον τίτλο «Προδοσίες», που θα προβληθεί παράλληλα και στο Μega Kύπρου, θα τα έχει όλα... ανεκπλήρωτους έpωτες που αντέχουν στον χρόνο, ανομολόγητα πάθη, μυστικές συμφωνίες, απαγωγές, τρομοκράτες, διχασμένες οικογένειες. 

Στο καστ της σειράς συμμετέχουν οι Γιώργος Νινιός, Κώστας Σόμμερ, Πέτρος Λαγούτης, Κατερίνα Μισιχρόνη, Φιλίππα Ταμπάρη, Χριστίνα Κυριακού, Σωτήρης Μεστάνας και ο Ορφέας Παπαδόπουλος (φωτογραφία), που γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα».

«Πέραν του γεγονότος ότι συνεργάζομαι με τον Στράτο Μαρκίδη, με τον οποίο είχαμε ξαναδουλέψει στους "Γαμπρούς της Ευτυχίας", είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Ήδη από τα πρώτα γυρίσματα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εμπειρία μου από την Κύπρο είναι πρωτόγνωρη, γιατί είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί για δουλειά και αυτό λειτούργησε ανανεωτικά για μένα. Όσο κι αν είναι σίγουρη η επιτυχία, δεδομένου ότι ο κύριος Μαρκίδης έχει υπογράψει σημαντικές παραγωγές στο παρελθόν, ουσιαστικά είναι ένα καινούργιο στοίχημα για όλους μας» λέει ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εφημερίδα «Εspresso».

Για τον ρόλο που θα υποδύεται, αποκαλύπτει: «Υποδύομαι τον Μάρκο, τον γιο του Φίλιππου Σοφιανού και της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, ένα πλούσιο παιδί το οποίο κάνει την επανάστασή του απέναντι στον πάτερα του και στη μητέρα του, και υπερασπίζεται τον έpωτά του. Είναι η τρίτη φορά που κάνω το πλουσιόπαιδο. Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τέτοιους ρόλους και τι αποπνέω».

Πηγή: Εspresso