Breaking News

Όσα θα δούμε στον αποψινό τελικό του X-Factor

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανδρέας Λέοντας, Ίαν Στρατής και Stereo Soul ετοιμάζονται για την τελική "μάχη" στον μεγάλο τελικό του X-Factor που θα ξεκινήσει στις 21.15, στον Σκάι.

Tο μεγάλο έπαθλο για το νικητή: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Μια βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα ξεσηκώσει το κοινό Νίνο ο οποίος θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του και θα γιορτάσει τα 14 χρόνια παρουσίας του στο χώρο, η Τάμτα που θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Το κάτι παραπάνω» ενώ θ’ απολαύσουμε κι ένα medley με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στη σκηνή θ’ ανέβει και η Giusy Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X-Factor, που θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

Highlight της βραδιάς η εμφάνιση on stage πολλών διαγωνιζομένων που έφτασαν στην τελική 16άδα του μουσικού talent show.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, οι 3 διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο θα εμφανιστούν ως ντουέτα μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: "Θεός αν είναι", "Λιώμα σε γκρεμό", ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει: "Gorilla", "Pretender", και οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: "Writtings on the wall", "Je suis malade".

Οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι δημιουργώντας ντουέτα μεταξύ τους. Ο Ίαν Στρατής με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: "One love", ο Ανδρέας Λέοντας με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: "Κλεψύδρα" mash up "Impossible" και ο Ίαν Στρατής με τον Ανδρέα Λέοντα θα ερμηνεύσουν: "Έμεινα εδώ" mash up "Someone like you".