Breaking News

Πώς είναι σήμερα τα δίδυμα που γεννήθηκαν πιασμένα χέρι - χέρι και συγκίνησαν τους πάντες; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δύο δίδυμες αδελφές είχαν συγκινήσει τους γονείς τους αλλά και όλο τον κόσμο όταν πριν δύο χρόνια περίπου και μάλιστα δύο μέρες πριν την Γιορτή της Μητέρας, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, ήρθαν στον κόσμο κρατώντας η μία το χέρι της άλλης.

Παράλληλα η γέννησή τους είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς τα δίδυμα μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο μέσα στη μήτρα αλλά και τον ίδιο πλακούντα, κάτι  που συμβαίνει με συχνότητα 1 σε 10.000 εγκυμοσύνες.

Γι'αυτό το λόγο η Sarah Thistlethwaite από το Οχάιο είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου και είχε παραμείνει για 2 μήνες πριν τη γέννα, για να μην υπάρξουν επιπλοκές.


Τελικά οι δύο αδελφές γεννήθηκαν πρόωρα και χρειάστηκαν γα κάποιες μέρες αναπνευστική υποστήριξη στο Children's Hospital του Akron, πριν πάνε στο σπίτι.

Σήμερα οι δίχρονες Jenna και Jillian είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους. Η Sarah και ο σύζυγός της Bill Thistlethwaite είχαν ήδη ένα γιο, τον Jaxon που τώρα είναι 3,5 χρονών και αγαπάει τις αδελφές του.


"Ο δεσμός μεταξύ τους είναι ισχυρότερος από ποτέ, Η Jenna είναι ήσυχη ενώ η Jillian είναι πιο... παλαβιάρα. Όταν η μία από τις δύο κλαίει η άλλη πάει να την παρηγορήσει, να την αγκαλιάσει ή να της βρει μια πιπίλα" λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Δείτε το βίντεο της Daily Mail.