Breaking News

Poμαντικός γάμος στη Μύκονο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον γάμο με την ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση, που ακολούθησε, της Βραζιλιάνας καλλονής Ana Beatriz Barros με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα Karim El Chiaty, ένας ακόμη γάμος τελέστηκε στο νησί των ανέμων.

Πρόκειται για τον poμαντικό και χλιδάτο γάμο του νεαρού επιχειρηματία Χάρη Δασκαλάκη με την καλλονή Μαριλού Έδεν, που πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπου.

Ο γάμος οδήγησε στη Μύκονο πολλούς γνωστούς επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και πάρα πολλά νέα παιδιά από όλο τον κόσμο προκειμένου να παρευρεθούν στην ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού το οποίο αν και είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τέλεσε τον θρησκευτικό γάμο του στο αγαπημένο του νησί (εκεί όπου εpωτεύτηκαν και η ωραία Μαριλού εργάστηκε για ένα διάστημα στο Λιμενικό Σώμα).

Οι νεόνυμφοι, που έλαμπαν από ευτυχία, παρέθεσαν στη συνέχεια μεγάλη δεξίωση που εξελίχθηκε σε τρελό, νεανικό, νησιώτικο γλέντι. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θεόδωρο ενώ ανάμεσα στις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση ήταν η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, που επέλεξε μια κομψή τουαλέτα και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα. Δείτε το βίντεο.