Breaking News

Σκηνές τρόμου σε πανηγύρι: Μπούκαρε με το αυτοκίνητο κι έστειλε δύο γυναίκες στο νοσοκομείο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν πρόκειται για τροχαίο αλλά για ένα απίστευτο περιστατικό που ξεκίνησε  από μια παρεξήγηση.

Θαμώνας που διασκέδαζε το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε πανηγύρι στο χωριό Σεργούλα Φωκίδας, παρεξηγήθηκε για άγνωστους λόγους, σηκώθηκε φωνάζοντας απειλές και κατόπιν πήρε το αυτοκίνητο του και μπούκαρε μέσα στο κόσμο, πατώντας το γκάζι μέχρι τέρμα, δημοσιεύει το flashstar, που ανέβασε και το αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί.

Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από την ταραχή, με την μία να είναι έγκυος. Ο κόσμος ταράχτηκε και άρχισε να πετάει πέτρες στον οδηγό, ο οποίος έκανε μια καθαρά εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, πρόκειται για 22χρονο ο οποίος διασκέδαζε στο πανηγύρι μαζί με τον πατέρα του και άλλους φίλους. Η παρέα παρεξηγήθηκε με έναν 32χρονο που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι αλλά όταν ο 59χρονος πατέρας με τον 22χρονο γιο έφυγαν, όλοι νόμιζαν ότι το επεισόδιο έλαβε τέλος. Τελικά λίγα λεπτά αργότερα ο 22χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του μέσα στο χώρο του πανηγυριού.

Εις βάρος του 22χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ ο Εισαγγελέας Άμφισσας διέταξε τη σύλληψή του στα πλαίσια του αυτοφώρου, μετά από καταγγελία που υπήρξε το πρωί της Κυριακής στο Α.Τ. της περιοχής.