Breaking News

Σπάνιο υλικό: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Γουίλιαμ και ο... άτακτος Χάρι (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η διάσπαση κάθε οικογένειας και η συνέχιση μιας κανονικής ζωής, όσο το δυνατόν, για χάρη των παιδιών είναι πάντα ζωτικής σημασίας.

Η Daily Mail δημοσιεύει υλικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πρίγκηπα Χάρι και τον αδελφό του Γουίλιαμ. Τη διασκέδαση και τα παιχνίδια τους τις δύσκολες μέρες που εξελίχτηκαν όταν οι γονείς τους άρχισαν να περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο χωριστά.

Οι περισσότερες φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 1986, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν "βαλτώσει" στο γάμο τους με τον πρώτο να έχει παράλληλα επαφές με την Καμίλα.

Η Νταϊάνα με τον Χάρι
Τον Σεπτέμβριο ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι 32 χρονών, ηλικία κατά την οποία ο πατέρας του παντρεύτηκε την Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ.

Αυτές τις μέρες υπάρχει ένας ντόρος γύρω από το όνομα του πρίγκιπα Χάρι, αναφέρει η Daily Mail, σχετικά με το αν θα παντρευτεί αλλά να είστε σίγουροι, τονίζει η βρετανική εφημερίδα, κανείς δεν μπορεί να του ασκήσει πίεση, όπως επιβλήθηκε στον πατέρα του καθώς ο ίδιος είναι "άτακτος" σε όλη την πορεία του, από την παιδική του ηλικία μέχρι και τώρα.

Ο Χάρι κάνει ιππασία με τη Νταϊάνα
Σε μερικές οικογένειες ευγενών, στον δεύτερο γιο δίνεται το "ξύλινο κουτάλι". Οι τίτλοι και τα περισσότερα πλούτη πάνε στον πρωτότοκο. Όμως η ζωή έδωσε στο Χάρι κάτι πολύ πιο πολύτιμο... την ελευθερία του και το να μην επωμιστεί την ευθύνη να είναι ο κύριος κληρονόμος στο θρόνο. 

Στην τελευταία φωτογραφία ο Χάρι μαζί με τον Γουίλιαμ είναι ντυμένοι με στρατιωτική στολή. Ο τυχοδιώκτης Χάρι μεγάλωσε για να είναι ένας στρατιώτης καθώς υπηρέτησε για δέκα χρόνια στο στρατό. Η μητέρα του θα ήταν τόσο περήφανη, προσθέτει η Daily Mail.

Νταϊάνα, Χάρι και Γουίλιαμ
Στο βίντεο η Νταϊάνα δείχνει ξέγνοιαστη και χαρούμενη κάνοντας σκι το 1994 με τους δύο μικρούς πρίγκιπες.