Breaking News

Τι είπε η Νάντια Κοντογεώργη για τη... «Μουρμούρα»;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η αποκάλυψη είχε γίνει αρχικά από την Espresso η οποία σε νέο δημοσίευμά της αναφέρει ότι από τον Οκτώβριο η καλλιτέχνις επιστρέφει τηλεοπτικά, μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha. μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Δανάης Επιθυμιάδη. 

Για τον ανδρικό ρόλο «παίζει» έντονα το όνομα του Γιώργου Χρυσοστόμου. Και οι δύο πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους να αγαπηθούν από το κοινό όσο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος, αφού το κενό που άφησαν οι δύο τελευταίοι δεν αναπληρώθηκε. 

Τι λέει όμως η ίδια η Νάντια Κοντογεώργη για την επικείμενη είσοδό της στη σειρά;

«Έχουν γίνει πολύ θετικές συζητήσεις με τον σταθμό γι' αυτήν την ενδιαφέρουσα παραγωγή, αλλά δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Κάντε λίγη υπομονή. Έρχομαι από ένα σίριαλ, το "Κάτω Παρτάλι", που μου έδωσε για δύο χρόνια μεγάλη χαρά και μου πρόσφερε φως, αγάπη από τον κόσμο και γλύκα. Θα περιμένατε να παραπονεθώ για τα λεφτά που μας οφείλονται, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί από αυτή τη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου - εκτός ότι πέρασα κατά τη διάρκειά της υπέροχα - μου δόθηκαν και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και αισθάνομαι τυχερή. Νομίζω ότι δεν είμαστε οι μόνοι επαγγελματίες που στην Ελλάδα τούς οφείλονται χρήματα. Εδώ όλη η χώρα χρωστάει, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης» αναφέρει η Νάντια Κοντογεώργη.

Και συμπληρώνει: «Δεν θέλω να μιλήσουμε για το τέλος της σειράς "Κάτω Παρτάλι", γιατί κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Έτσι γίνεται και στη ζωή».

Πηγή: Espresso