Breaking News

Βίντεο που σοκάρει: Τίγρεις σκότωσαν μία γυναίκα και τραυμάτισαν μία άλλη στην Κίνα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει το βίντεο που δημοσιοποίησε το CCTV και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας το απόγευμα του Σαββάτου στο πάρκο άγριας ζωής "Beijing Badaling Safari World", στο Πεκίνο, στην Κίνα, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα του Σινικού Τείχους.

Στο πάρκο οι επισκέπτες επιτρέπεται να κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους ανάμεσα στα άγρια ζώα ωστόσο προειδοποιούνται να παραμένουν μέσα σε αυτά.

Μια παρέα έκανε το λάθος να αγνοήσει τις συστάσεις των υπευθύνων. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένα ζευγάρι με ένα μικρό παιδί και μία άλλη γυναίκα.

Στην παρέα υπήρξε μία διαφωνία για άγνωστο λόγο και η μία γυναίκα βγήκε εκνευρισμένη από το αυτοκίνητο όταν δέχτηκε επίθεση από μία τίγρη της Σιβηρίας που την έσυρε πολλά μέτρα μακριά.


Αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο για να τη βοηθήσουν ο άντρας και η δεύτερη γυναίκα η οποία όμως δέχτηκε επίθεση από άλλη τίγρη και έχασε τη ζωή της, δημοσιεύει το Russia Today που επικαλείται την Shanghai Daily.

Η γυναίκα που δέχτηκε πρώτη την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ωστόσο επέζησε και νοσηλεύεται ενώ ξεκίνησε έρευνα από τις Αρχές. Μετά το περιστατικό το πάρκο έκλεισε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρη επιτίθεται σε άνθρωπο στο συγκεκριμένο πάρκο. Δύο χρόνια πριν, μια τίγρη της Βεγγάλης οδήγησε στο θάνατο έναν δασοφύλακα όταν βγήκε από το τζιπ του. Επίσης μια τίγρη της Σιβηρίας σκότωσε έναν άντρα το 2009.

Δείτε το βίντεο του CCTV.