Breaking News

Το νέο πρόγραμμα του Ant1 - Πότε κάνουν πρεμιέρα οι σειρές;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον Ant1, που σκοπεύει να κυριαρχήσει στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας.

Οι καθημερινές σειρές του σταθμού θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο, ενώ οι εβδομαδιαίες θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, σε περίπου τρεις μήνες θα αρχίσει να προβάλλεται η νέα παραγωγή «Τα πέντε κλειδιά», στις 18.00, ενώ στις 19.00 θα παίρνει τη σκυτάλη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η συνταγή παραμένει ίδια στην prime time.

Στις 20.00 θα μεταδίδεται το σίριαλ «Δίδυμα φεγγάρια», στις 21.00 το «Μπρούσκο» και έως το τέλος Νοεμβρίου θα μας κρατούν συντροφιά στις 22.00 «Οι συμμαθητές»

Όσον αφορά τις εβδομαδιαίες σειρές, από Νοέμβριο και κάθε Δευτέρα στις 22.00 θα βλέπουμε τη νέα κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα», την Τρίτη στις 23.00 το «Daddy cool» και την Τετάρτη στις 23.00 το «Ταμάμ».

Να σημειωθεί, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, υπάρχει και το comeback των «Παντρεμένων» με τον τίτλο «Και οι παντρεμένοι ξαναέχουν ψυχή», σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη και σκηνοθεσία του Αντώνη Τέμπου και Βασίλη Θωμόπουλου. Νεότερες πληροφορίες για τη σειρά δεν υπάρχουν.