Breaking News

Το ψέμα του Μαστοράκη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και η... αθώα πλαστογραφiα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά χρόνια πριν, όταν ο Νίκος Μαστοράκης ήταν περίπου 17 ετών, προκειμένου να πάρει συνέντευξη από την Αλίκη, της είπε ένα μικρό ψέμα...

Της είπε ότι εργαζόταν στο περιοδικό "Poμάvτσo" και η Ελληνίδα σταρ δέχθηκε. 

Αλλά ο Ματσοράκης δεν σταμάτησε εκεί. Στις φωτογραφίες η Αλίκη κρατούσε στα χέρια της το περιοδικό "Poμάvτσo". Με την κατάλληλη επεξεργασία, το περιοδικό εξαφανίστηκε και στη θέση του βρέθηκε η σχολική του εφημερίδα, τα "Γυμνασιακά Χρονικά" κάτι που εντυπωσίασε τους συμμαθητές του.

Όπως αποκαλύπτει, στο σχολείο του για καιρό τον αποκαλούσαν "ο γκόμεvos της Αλίκης".

Δείτε όσα έγραψε χθες στην ανάρτησή του στο Facebook:

MIA AΘΩΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦIΑ
Η πρωτη μου συνεντευξη με την Αλικη Βουγιουκλακη. Ακομη στο γυμνασιο εγω (στα16 η 17 μου) σταρ ηδη εκεινη, αλλα εμενε ακομη στο πατρικο της, ενα σεμνο αστικο σπιτι στην Κων. Παλαιολογου. Ειπα ψεματα οτι δουλευα για το "Poμαvτσo" (πρωτη πλαστοπροσωπεια, για χαρη της γνωριμιας!) οπου εκτος απο συνεντευξη εβγαλα (και τυπωσα στην κουζινα της μανας μου) τις φωτο. Δεν ημουν σε καμια γιατι το selfie δεν ειχε εφευρεθει ακομη. Ομως χρειαζομουν τη φωτογραφια και για τη σχολικη μου εφημεριδα, τα "Γυμνασιακα Χρονικα." Κι ετσι, με σινικη μελανη και λεπτο πενακι, η επιχειρηση πλαστογραφιας ολοκληρωθηκε. Τη θεση του "Ρομαντσου" που κρατουσε η Αλικη, κατελαβε η εφημεριδα μου. Οχι τοσο πειστικα, αλλα εκεινη την εποχη οι συμμαθητες/αναγνωστες εντυπωσιαστηκαν και στο σχολειο για καιρο επικρατησε το παρατσουκλι "ο γκoμεvoς της Αλικης."