Breaking News

Θα ξαναδούμε το «Μάλιστα, σεφ!»;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το μέλλον της σειράς «Μάλιστα, σεφ!» του Mega μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Ξέρω ότι το Mega ήθελε το σίριαλ να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κανάλι από τον Οκτώβριο. Με έκπληξη παρακολουθούμε όσα γίνονται με τις άδειες» είπε στην Εspresso ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι ο παραγωγός μας Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος μας έχει εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο - είναι ο πιο άψογος και ακέραιος άνθρωπος στην αγορά -, είχε υπογράψει με το Mega για τη σεζόν 2016-2017 για άλλα 26 επεισόδια».

Επίσης μίλησε για τη νέα μουσική εκπομπή στο «Στο ρεφρέν» που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ, με το περιεχόμενό της να έχει πολλά κοινά με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Ο όρος που έθεσα στην ΕΡΤ ήταν να μη βρεθώ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η φιλία μου μαζί του κρατάει χρόνια, είναι πάνω από όλα και δεν θα διακυβευτεί για καμία εκπομπή. Σε αυτό είμαι κάθετος. Ο Σπύρος είναι συνεργάτης, άνθρωπος δικός μου και δεν τον βλέπω ούτε θα τον δω ποτέ ανταγωνιστικά» τόνισε στην Espresso ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.