Breaking News

Θεσσαλονικιός πήρε χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα stratego (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θεσσαλονικιός Σεκερτζής Σταύρος κατέκτησε μέσα στην Γερμανία το χρυσό μετάλλιο στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα stratego.

Η σχετική ανακοίνωση της Stratego Hellas στο Facebook αναφέρει:

«Η Ελλάδα για πρώτη φορά με συμμετοχή σε τρία μόλις παγκόσμια πρωταθλήματα στο ατομικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τον Σεκερτζή Σταύρο !!! Με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες κατάφερε να συγκέντρωση 48 βαθμούς και να πάρει το χρυσό.

Πρώτη φορά Έλληνας παίκτης κατάφερε να πάρει χρυσό και μέσα στην Γερμάνια εδώ και 19 χρόνια που γίνονται παγκόσμια πρωταθλήματα Stratego, αποκλείοντας κορυφαίους παίκτες Stratego-νοήσης - στρατηγικής.

Σε ευχαριστούμε Σταύρο μας έκανες περήφανους, με την Γαλανόλευκη να κυματίζει ψηλότερα από όλες !!!

Εθνική Ομάδα 

Συγχαρητήρια και στην Ελληνική ομάδα stratego για την κατάκτηση (3 θέση) χάλκινο μετάλλιο. Δυστυχώς οι κληρώσεις και η πολλές απώλειες δεν βοήθησαν και πήραμε την 3η θέση:

1)Ολλανδία 
2)Γερμανία 
3)Ελλάδα 
4)Αγγλία 

Λίγα λόγια για το ατομικό 

Στην πρώτη του συμμετοχή ο Γιάννης Βανδώρος ανέβηκε στην 6 θέση. Ειναι 18 ετών και είναι το μέλλον του Ελληνικού stratego. Στην 7 θέση ο Γιώργος Πετρουλακης που για μια κίνηση έχασε το μετάλλιο.  Και στην 14 θέση ο Γρηγόρης Αδαμακης που έκανε το ρεκόρ με ισοπαλίες. Έκοψε βαθμούς από τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Tim Slaboom. Η Ελλάδα όμως για πρώτη φορά με συμμετοχή σε τρία μόλις παγκόσμια πρωταθλήματα στο ατομικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τον Σεκερτζή Σταύρο !!!»