Breaking News

Αδέλφια στα «Εγκλήματα», σύζυγοι στη νέα σειρά του Ant1 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη νέα κωμωδία του Ant1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός μετά από 17 ολόκληρα χρόνια από τα θρυλικά «Εγκλήματα» θα συναντηθεί και πάλι στο πλατό με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Παπαπέτρου και την αγαπημένη του Μαρία Καβογιάννη.

Αυτήν τη φορά δεν θα υποδυθούν τα αδέλφια, αλλά τους συζύγους. Το τρομερό ζευγάρι της νέας κωμικής σειράς, η Μάγδα και ο Αντώνης Ρεντούμης, ζει κάπου στα Μεσόγεια και δεν θέλει με τίποτα να αρραβωνιάσει το παιδί τους και να συμπεθεριάσει με την οικογένεια Καψαμπέλη. Κάπου εκεί έρχεται ως από μηχανής θεός ο... Έλληνας πρωθυπουργός!


«Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο επίκαιρη ματιά σε σίριαλ από αυτήν που θα δώσει ο Λευτέρης Παπαπέτρου, καθώς τοποθετεί τους ήρωές του το 2015, λίγες ημέρες πριν από το ιστορικό δημοψήφισμα και μετά τα κάπιταλ κοντρόλ. Όταν μου πρότεινε να συμμετάσχω στη σειρά, δεν ρώτησα ούτε την υπόθεση ούτε τον ρόλο μου. Συνεργάζομαι μαζί του εδώ και 20 χρόνια, κυρίως στο θέατρο, και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 25 Αυγούστου και είμαι ενθουσιασμένος» είπε στην «Espresso» και στην espressonews.gr ο δημοφιλής ηθοποιός.