Breaking News

Αγώνας ζωής για τη Shannen Doherty: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζει τη μάχη της με τον καρκίνο η Shannen Doherty, που έγινε διάσημη με το ρόλο της ως Μπρέντα στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Η 45χρονη ηθοποιός είχε συγκλονίσει όταν αποκάλυψε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2015 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Τον περασμένο Μάιο υπεβλήθη σε μαστεκτομή.

Πριν λίγες μέρες αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της ενώ δημοσίευσε έξι φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram που δείχνουν βήμα βήμα την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, τη Δευτέρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Entertainment Tonight" και αναφέρθηκε στην απόφασή της να ξυρίσει τα μαλλιά της. Αποκάλυψε επίσης ότι ο καρκίνος του μαστού έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες και για το λόγο αυτό υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες ενώ στη συνέχεια θα κάνει θεραπεία με ακτινοβολία.


Παράλληλα εξέφρασε την αβεβαιότητα που αισθάνεται για το αν θα έχει θετική έκβαση η θεραπεία της. Πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορεί να υποφέρει το γεγονός ότι θα ζει χωρίς στήθος όμως η μεγαλύτερη αγωνία της έχει να κάνει με το μέλλον της και πως αυτό θα επηρεάσει τους κοντινούς της ανθρώπους που αγαπά.

Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα από την εκπομπή.

 

Πριν κάνει την επέμβαση στο στήθos είχε δηλώσει δακρυσμένη στην εκπομπή "The Dr Oz Show" της Αμερικάνικης τηλεόρασης: "Είναι απλά στο στήθos. Θα προτιμούσα να το χάσω και να παραμείνω ζωντανή και θα προτιμούσα να γεράσω μαζί με το σύζυγό μου. Ανησυχείς περισσότερο για τους ανθρώπους που αγαπάς φροντίζοντας να είναι καλά. Για μένα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι".