Breaking News

«Alcatraz»: Κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «εργοστάσιο παραγωγής» επιτυχιών του Τζέι Τζέι Άμπραμς, μετά τις σειρές «Lost», «Fringe» και «Star Trek» παρουσιάζει το «Alcatraz» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 18:50 στο Star.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια σύμφωνα με την Espresso.

Οι θρυλικές ομοσπονδιακές φυλακές, που φιλοξένησε το νησί Αλκατράζ, πάντα ήταν πόλος έλξης για τους λάτρεις μυστηρίου. Οι φυλακές έπαψαν να λειτουργούν στις 21 Μαρτίου του 1963. Οι κρατούμενοι και οι υπάλληλοι μεταφέρθηκαν σε άλλα ιδρύματα.  Όχι όμως όλοι… 256 τρόφιμοι και 46 φύλακες εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και ξαφνικά αρχίζουν να εμφανίζονται στο Σαν Φραντσίσκο του σήμερα…

Η ντετέκτιβ Ρεμπέκα Μάντσεν της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, αναλαμβάνει μία υπόθεση ανθρωποκτονίας. Ένα δαχτυλικό αποτύπωμα την οδηγεί στον Τζακ Σιλβέιν. Το πρόβλημα είναι ότι ο Τζακ ήταν τρόφιμος των φυλακών του Αλκατράζ και φαίνεται πως είναι νεκρός εδώ και 30 χρόνια. Η υπόθεση κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της Ρεμπέκα, όταν εμφανίζεται ο κυβερνητικός πράκτορας Έμερσον Χάουζερ. 

Οι δύο τους απευθύνονται στον ειδικό, σε υποθέσεις του Αλκατράζ, δρ. Ντιέγκο Σότο. Αμέσως δημιουργείται μία ομάδα, που δεν αργεί να ανακαλύψει ότι όχι μόνο ο Τζακ Σιλβέιν είναι ζωντανός αλλά σ’ αυτά τα 30 χρόνια έχει σκορπίσει τον θάνατο στο πέρασμά του. Στην προσπάθεια τους να σταματήσουν τον Σιλβέιν,  αρχίζουν να «σκαλίζουν» το παρελθόν του ιδρύματος. 

Η έρευνα τους φέρνει μπροστά σε μία τρομακτική ανακάλυψη. Ο Σιλβέιν μπορεί προς στιγμήν να είναι ο πρώτος, αλλά σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι ο μόνος από το Αλκατράζ, που απειλεί το Σαν Φρανσίσκο…