Breaking News

Άννα Κορακάκη: Το παράπονο της μητέρας της και οι δηλώσεις του αδερφού της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "ONline" του Σκάι μίλησε η μητέρα της Άννας Κορακάκη για την επιτυχία της κόρης της που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι, γεμίζοντας με υπερηφάνεια την οικογένειά της και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η μητέρα της είπε ότι τις μεγαλύτερες δυσκολίες η Άννα δεν τις αντιμετώπισε στους αγώνες της. 

Τα περισσότερα προβλήματα τα είχε όταν έδινε μάχη για να εξασφαλίσει τα "αυτονόητα", όπως τόνισε, δηλαδή να εξασφαλίσει τον χώρο για να προπονηθεί αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

«Αυτό που έβλεπα να διαδραματίζεται καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας καθημερινός σκληρός αγώνας του άντρα μου για να της εξασφαλίσει τα υλικά και τις συνθήκες που χρειάζονται και που της άξιζαν και που της αναλογούσαν», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο αδερφός της χρυσής Ολυμπιονίκη, ο 17χρονος Διονύσης ο οποίος δήλωσε: «Η συγκίνηση είναι μεγάλη, δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μας. Μας έχει κάνει περήφανους, χαρούμενους, ευτυχισμένους. Έχουμε τρελαθεί όλοι με αυτή τη διάκριση. Στο τηλέφωνο της είπα αυτό που της λέω πάντα μετά από κάθε διάκριση "Τι έκανες ρε θηρίο;" και γελούσε.»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους.