Breaking News

«Έλα στη θέση μου»: Οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση της νέας σειράς του Alpha

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με δυνατό καστ ηθοποιών έρχεται το φθινόπωρο η νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» η οποία βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα «Νueνo rico, nueνo pοbre». 

Την προσαρμογή του σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα έχει αναλάβει ο Γιώργοs Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ρασιδάκης.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 22 Αυγούστου ενώ στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι:

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Τζένη Μπότση, Πάνος Σταθακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου και Μάνος Ιωάννου.

Η υπόθεση αφορά δύο άνδρες με κοινή μοίρα, αλλά από διαφορετικούς κόσμους. Το καλοκαίρι του 1986, σε μια κλινική στα Μεσόγεια, γεννιούνται δύο αγόρια. Το ένα είναι γόνος πλούσιων Κυπρίων και το άλλο ο καρπός του έρωτα ενός φτωχού πλην τίμιου ζευγαριού Ελλήνων. Οι ευτυχισμένοι και ανυποψίαστοι γονείς φεύγουν από την κλινική με λάθος παιδί, καθώς τα... μπλέκει η μαία. Ύστερα από πολλά χρόνια το λάθος αποκαλύπτεται και οι δύο άνδρες καλούνται ξαφνικά να αλλάξουν θέση. Άναυδοι, απροετοίμαστοι, ανοχύρωτοι μπροστά στη μεγάλη ανατροπή. Το σοκ δημιουργεί ντόμινο ακόμα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Δεν μένει τίποτα όρθιο και τα βάσανα αρχίζουν...

Πηγή: Espresso