Breaking News

ΕΜΥ: Βαθμιαία μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βαθμιαία μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, προβλέπει το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα για σήμερα Δευτέρα 22-08-2016: Τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ορεινά και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βαθμιαία μεταβολή του καιρού από τη νύχτα στα βόρεια με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν τοπικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία να είναι ισχυρές. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από τη νύχτα στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από το βράδυ και από τα βόρεια.

Αττική: Καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κέλσιου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι η σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κέλσιου.

Για αύριο Τρίτη 23-08-2016: Στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες τοπικές νεφώσεις. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Ήπειρο και βαθμιαία στη Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Σποράδες. Στην υπόλοιπη χωρά άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε πτώση.