Breaking News

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό: Το πικάvτικo... gadget της πριγκίπισσας Νταϊάνα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι αποκαλύψεις του Ken Wharfe, πρώην αξιωματικού της βασιλικής ασφάλειας και σωματοφύλακα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πιθανότατα θα προκαλέσουν σοκ στους διαδρόμους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τη Mirror, που επικαλείται δημοσίευμα της Daily Mail, η Νταϊάνα συνήθιζε να κάνει φάρσες με έναν δovητή τον οποίο είχε πάντα μαζί της στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Ο Wharfe αναφέρει στο βιβλίο του πώς το καλά φυλαγμένο μυστικό άρχισε όταν η Νταϊάνα αγόρασε το δovητή και εξηγεί πως έπεισε τη Sarah McCorquodale να τον κρύψει στην τσάντα της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα τον ανακάλυψε στην τσάντα της μεταξύ των συναντήσεών της με τον Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ και τον Paul McCartney. Ωστόσο δεν προσβλήθηκε και μάλιστα το θεώρησε και πολύ αστείο. Από τότε τον είχε πάντα μαζί της στα ταξίδια της στο εξωτερικό και έγινε γνωστός ως  "Le Gadget".

Ο Ken Wharfe μαζί με τη Νταϊάνα
Μάλιστα σε ένα ταξίδι της στο Νεπάλ ο Wharfe της είπε: «Ελπίζω να έχεις το"Le Gadget". Ξέρεις ότι θα πάνε όλα στραβά χωρίς αυτό». Η Νταϊάνα, προς μεγάλη κατάπληξη της, αναγκάστηκε να παραδεχτεί  πως το είχε ξεχάσει σε ένα συρτάρι στο Kensington Palace.

Κατόπιν τηλεφώνησαν σε έναν γραμματέα ο οποίος τους έστειλε το δovητή με διπλωματικό σάκο στην βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ. Έφτασε σε ένα σφραγισμένο πακέτο και παραδόθηκε σε έναν ασημένιο δίσκο στο βασιλιά του Νεπάλ κατά τη διάρκεια δεξίωσης Τύπου.

Όμως το πακέτο το παρέλαβε βοηθός της Νταϊάνα ο οποίος πήρε την απερίσκεπτη απόφαση να το ανοίξει μπροστά σε όλους! «Υπήρξε μια σαστισμένη σιωπή. Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα είπε: "Ω, αυτό πρέπει να είναι για μένα" και άρχισε να γελά» αποκαλύπτει ο Wharfe στο βιβλίο του.

Και προσθέτει: «Κατόπιν ο βοηθός έβαλε το δovητή στην τσέπη του ενώ οι αξιωματούχοι της πρεσβείας δεν έκαναν κανένα σχόλιο. Υπήρχαν όμως αμήχανες ματιές».

Φωτογραφία από το ταξίδι στο Νεπάλ