Breaking News

«Επίθεση» με τηλεπαιχνίδια τη νέα σεζόν από τα κανάλια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρκετά τηλεπαιχνίδια θα βγουν στον αέρα των καναλιών την επόμενη σεζόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει στον Ant1 με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα «χτυπήσει»με το «Lucky room» και το πανάκριβο «Rising star».

Στο Star ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει με το «Ραντεβού». O Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα θα εξακολουθήσουν να γυρίζουν τον «Τροχό της τύχης» ενώ ακάθεκτος συνεχίζει και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με το «Blind taste».

Παράλληλα το «The Voice» θα το παρουσιάσει όπως φαίνεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ υπάρχουν και το «Survivor», που μάλλον επιστρέφει, και το «Shopping star», με επικρατέστερη για τον ρόλο της παρουσιάστριας τη Βίκυ Καγιά.

Στον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος συναντά ύστερα από χρόνια ξανά τον τραπεζίτη του «Deal», ενώ ο Λάμπρος Φισφής πήρε το πράσινο φως για το «Quizdom the show».

Τέλος, ο Σκάι θα παρουσιάσει ξανά για 2η συνεχή σεζόν το «X-Factor» με τον Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Θεοφάνους περνά από τη θέση του κριτή σε εκείνη του παρουσιαστή για λογαριασμό του παιδικού τάλεντ σόου «Junior music star», ενώ δεν αποκλείεται να δούμε να επιστρέφει το «Μεγάλο παζάρι», πιθανόν με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Πηγή: Espresso - espressonews.gr