Breaking News

Epsilon: Ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν για Φουρθιώτη, Καραβάτου - Κατσούλη και Γερμανού (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Epsilon με ανακοινώσεις του σήμερα στο Facebook, γνωστοποίησε επίσημα τη "μετακόμιση" της Κατερίνα Καραβάτου και του Κρατερού  Κατσούλη στην πρωινή καθημερινή ζώνη όπως και την επάνοδο της Ναταλίας Γερμανού στα γνωστά λημέρια της το... Σαββατοκύριακο. 

Το κανάλι ανακοίνωσε επίσης και κάτι το αναμενόμενο, που δεν είναι άλλο από την ανανέωση της συνεργασίας με τα "Αποκαλυπτικά" και τον εμπορικό διευθυντή του καναλιού, Μένιο Φουρθιώτη.

Δείτε τα Δελτία Τύπου:

«Γκράντε φινάλε» για την πιο «αποκαλυπτική παρέα» της Ελληνικής τηλεόρασης !! Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ έκλεισαν την σεζόν με μια καλοκαιρινή γεύση από… Κύπρο. Συγκινημένος ο παρουσιαστής, ευχαρίστησε θερμά τους τηλεθεατές και συνεργάτες του, τόσο για την στήριξη όσο και για την αγάπη και δύναμη που εισέπραξε, μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε κάνοντας τον απολογισμό του και φυσικά ανανέωσε το ραντεβού με το αγαπημένο του κοινό τον Σεπτέμβρη, με ακόμη μεγαλύτερη «αποκαλυπτική» … διάθεση, που αλλού, στο….EPSILON!!


Ο καθείς στο είδος του και η Ναταλία Γερμανού στο… Σαββατοκύριακo!! Ένα όνομα μια ιστορία. Η εκρηκτική παρουσιάστρια που έχει ταυτιστεί με τη ζώνη του πρωινού Σαββατοκύριακου, επανέρχεται γεμάτη ενέργεια και ανανεωμένη δυνατή ομάδα να μας ξεσηκώσει. Πρωτότυπα θέματα, ανεβασμένη διάθεση και πολλές εκπλήξεις κάθε Σαββατοκύριακο από Σεπτέμβρη στο EPSILON!!


Το EPSILON στηρίζει το ζευγάρι του και το θέλει πολύ ...μαζί… στην πρωινή ζώνη!! Κατερίνα Καραβάτου -Κρατερός Κατσούλης σε ακόμα περισσότερη δόση ...επί 5 , μετακομίζουν από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του ΕPSILON τιμώντας την αληθινή σχέση που έχτισαν με τους τηλεθεατές τους. Η μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας και του Κρατερού που πρωταγωνίστησαν επί 2 συνεχόμενες σεζόν στα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο κάθε μέρα από Δευτέρα ως παρασκευή στις 10 το πρωί. Με μια νέα δυνατή ομάδα συνεργατών θα κάνουν τα πρωινά σας πραγματικά ξεχωριστά. Περισσότερες εκπλήξεις για το νέο πρωινό που θα γίνει η καλύτερη συντροφιά ... το Σεπτέμβριο στο EPSILON!