Breaking News

Aγόρι έχασε τη ζωή του στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η νεροτσουλήθρα άνοιξε τις πύλες της στο κοινό τον Ιούλιο του 2014. Ονομάζεται Verrückt και βρίσκεται στο Κάνσας των ΗΠΑ.

Είναι και επίσημα σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες, η ψηλότερη και πιο απότομη νεροτσουλήθρα που υπάρχει στον πλανήτη και έχει ύψος 51,38 μέτρα. Η ταχύτητα κατάβασης προκαλεί δέος... αγγίζει τα 104,6 χλμ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρεται: "Είναι πιο ψηλή από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, ψηλότερη και από το Άγαλμα της Ελευθερίας. Είναι δύο φορές από το ύψος του ψηλότερου κύματος που έχει υπάρξει ποτέ στο σερφ".

Όπως δημοσιεύει η βρετανική Mirror, την Κυριακή έχασε τη ζωή του στη νεροτσουλήθρα ένας 10χρονος, ο Caleb Thomas Schwab, ο οποίος είναι ο γιος του Scott Schwab, που είναι μέλος των Ρεπουμπλικάνων του Κάνσας.


Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ενώ οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το χαμό του αγοριού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκπρόσωπος του υδάτινου πάρκου εξέφρασε τη λύπη του για το τραγικό περιστατικό και δήλωσε πως το πάρκο θα παραμείνει και σήμερα κλειστό, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της έρευνας. Παράλληλα η οικογένεια του αγοριού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και ζήτησε από τα μέσα να γίνει σεβαστό το πένθος της.