Breaking News

Η κόρη του Ομπάμα εργάζεται σε εστιατόριο και προστατεύεται από 6 πράκτορες (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπορεί στο Λευκό Οίκο να έχει προσωπικό και μάγειρες που εξυπηρετούν τις επιθυμίες της, ωστόσο η μία από τις δύο κόρες του προέδρου των ΗΠΑ, η 15χρονη Σάσα Ομπάμα, ξεκίνησε να εργάζεται σε εστιατόριο, εξυπηρετώντας η ίδια πελάτες.

Συγκεκριμένα στο εστιατόριο για θαλασσινά Martha's Vineyard η 15χρονη κάθεται πίσω από την ταμειακή μηχανή εργαζόμενη στο τμήμα παραγγελιών ενώ βοηθά και στις προετοιμασίες πριν ανοίξει το κατάστημα.

Φορώντας μπλε μπλουζάκι και καπέλο ίδιου χρώματος χτυπάει στην ταμειακή τις παραγγελίες για τους πεινασμένους πελάτες.


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που η νεαρή κάνει τη βάρδια της στο εστιατόριο, προστατεύεται από έξι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Στην βάρδια της την περασμένη Τρίτη οι πράκτορες καθόταν διακριτικά σε παγκάκια έξω από το εστιατόριο και όταν η νεαρή τελείωσε την εργασία της την πήραν με ένα τεράστιο SUV και έφυγαν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της Boston Herald, οι Ομπάμα είναι φίλοι με τον ιδιοκτήτη Joe Moujabber που προσέλαβε τη Σάσα για καλοκαιρινή εργασία. Κάθε χρόνο ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του Μισέλ επισκέπτονται το εστιατόριο Martha's Vineyard όταν κάνουν τις διακοπές τους στο ομώνυμο νησί.


Πηγή: Daily Mail