Breaking News

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο για το 2016 - Δείτε τη λίστα του Forbes (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το αστέρι των ταινιών Hunger Games, η Jennifer Lawrence είναι η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός του κόσμου, καταγράφοντας 46 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων μέσα σε 12 μήνες, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε το οικονομικό περιοδικό Forbes (forbes.com).

Τα κέρδη της Lawrence αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από το 4ο μέρος των ταινιών Hunger Games και από μια μεγάλη προκαταβολή που της δόθηκε για την αναμενόμενη καινούρια της ταινία Passengers. Ωστόσο τα κέρδη της είναι λιγότερα κατά 11,5% από το 2015 όταν και είχε απολαβές 52 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερη στη λίστα είναι η  Melissa McCarthy με 33 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη της αυξήθηκαν κατά 10 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με το προηγούμενο έτος και σημαντικό ρόλο σ' αυτό έπαιξε η ταινία Ghostbusters που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα τον Ιούλιο.


Τρίτη έρχεται η πρωταγωνίστρια της ταινίας Captain America: Civil War, Scarlett Johansson με 25 εκατομμύρια δολάρια, κέρδη τα οποία είναι μειωμένα κατά 30% συγκριτικά με το 2015. Μεγάλο μέρος των κερδών της προέρχεται και από το αναμενόμενο θρίλερ Ghost in the Shell.


Δείτε την κορυφαία δεκάδα για το 2016:

1) Jennifer Lawrence - 46 εκατομμύρια δολάρια
2) Melissa McCarthy - 33 εκατομμύρια δολάρια
3) Scarlett Johansson - 25 εκατομμύρια δολάρια
4) Jennifer Aniston - 21 εκατομμύρια δολάρια
5) Fan Bingbing - 17 εκατομμύρια δολάρια
6) Charlize Theron - 16,5 εκατομμύρια δολάρια
7) Amy Adams - 13,5 εκατομμύρια δολάρια
8) Julia Roberts - 12 εκατομμύρια δολάρια
9) Mila Kunis - 11 εκατομμύρια δολάρια
10) Deepika Padukone - 10 εκατομμύρια δολάρια