Breaking News

Η πρώτη αντίδραση του Epsilon μετά τον αποκλεισμό του...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κατάσταση έχει διαμορφωθεί για τα κανάλια που έχουν μείνει εκτός της δημοπρασίας, την οποία θα βρουν μπροστά τους και όσα κανάλια δεν καταφέρουν να αποκτήσουν μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες, στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Η ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι θα πέσει "μαύρο" μέσα σε 90 μέρες σε όσα κανάλια δεν καταφέρουν να πάρουν άδεια φαντάζει μόνο ως εφιαλτικό σενάριο» επισημαίνει σε άρθρο του στο entertv.gr ο Νίκος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο Epsilon που έμεινε έξω από τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, «στο Epsilon TV, που μετά τον ΑΝΤ1 και τον Alpha έχει στο δυναμικό του πλέον τα πιο εμπορικά τηλεοπτικά ονόματα  (Στεφανίδου, Ευαγγελάτο, Πάνια, Γερμανού, Καραβάτου, Λαμπίρη, Καινούργιου, Ρώμα, κλπ) υπάρχει μεγάλη ψυχραιμία και η ιδιοκτησία του σταθμού ήταν άκρως καθησυχαστική προς τους παρουσιαστές που έσπευσαν να μάθουν τι είχε γίνει και αν υπήρχε σοβαρός λόγος ανησυχίας».

«Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι την ώρα που διέρρεε η πληροφορία προχθές για το Epsilon, η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφιζόταν για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ χθες όλοι συνέχιζαν κανονικά τις προετοιμασίες και τις συσκέψεις για τις εκπομπές τους σαν να μη συνέβη τίποτα! Φυσικά κανείς δεν εύχεται να γίνουν πραγματικότητα οι ανακοινώσεις περί "μαύρου" αφού κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα μείνουν εκατοντάδες άνθρωποι χωρίς δουλειά μέσα σε μία μέρα και μάλιστα χωρίς αποζημίωση» προσθέτει ο Νίκος Γεωργιάδης.